Today.ua

Названо чотири деталі на пальто, які роблять його немодним

Буває, дивишся на пальто, і щось тебе в ньому бентежить. Начебто все гаразд, але щось не так. Це може говорити, що річ втратила свою актуальність. Стилісти розповіли, які чотири деталі на верхньому одязі свідчать, що він вийшов з моди.

Чотири деталі на пальто, які роблять його немодним

Укорочене пальто

Довжина до середини стегна або трохи нижче вважається найактуальнішою у 2022 році. Найкраще віддати перевагу довжині міді, яка є класичною, або ж трендовій довжині максі.

Облягаючий крій

Зараз у моді об'єм та оверсайз. Однак пальто необов'язково має сидіти як мішок, просто воно має йти по фігурі, а не в обліпку. Також вітаються приталені моделі, але мають мати повноцінні широкі рукави, об'ємні плечі, масивні лацкани.

Хутряне оздоблення

Крім того, що використання натурального хутра зараз вважається моветоном, обробка навіть зі штучного хутра - це минуле століття. Достойно такі речі, в принципі, виглядати не можуть. Якщо хочеться придбати акцентний верхній одяг, краще віддати перевагу трендовому леопардовому принту, принту зебри або клітинці.

Капюшон

Пальто з капюшоном, а якщо він ще й оброблений хутром, то це вже давно забуте минуле. Безпрограшний варіант – класичне пальто із масивними лацканами. Його доповнити можна хусткою, або одягнути балаклаву, яка замінить і шарф, і шапку, і капюшон.

Нагадаємо, стилісти розповіли, як стильно носити наймодніші штани 2022-2023 – на зміну джинсам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ