Today.ua

Названі 4 зачіски на коротке і середнє волосся, які ніколи не вийдуть з моди

Стиль це не лише про одяг. Адже будь-який стильний образ може зіпсувати зовсім неактуальну стрижку, макіяж і навіть манікюр. Стилісти розповіли, які 4 зачіски на коротке і середнє волосся ніколи не вийдуть з моди, і їх можна робити із року в рік.

Зачіски на коротке і середнє волосся, які ніколи не вийдуть з моди

Піксі

Варіацій піксі дуже багато, і саме вона є універсальною та позачасовою короткою стрижкою. Це гостра стрижка з коротко підстриженими боками та потилицею. Тільки не потрібно вибривати скроні та потилицю під нуль – ось це якраз вже давно антитренд.

Короткий боб

Ще один варіант для дівчат, які люблять короткі стрижки – короткий боб. Найчастіше цю зачіску роблять довжиною до щелепи з рваними кінцями. Також нерідко стилісти роблять градуйований та багатошаровий боб, щоб візуально додати об'єму.

Подовжений боб

Подовжений боб буває до плечей чи кілька сантиметрів нижче. Найчастіше зачіска виходить трохи під нахилом - задні пасма закінчуються на лінії плечей і подовжуються наперед. Така стрижка коригує овал обличчя, робить його худішим.

Зачіска з чубчиком

Про рівний густий чубок можете забути назавжди - він безповоротно залишився в минулому, а через те, що зовсім не прикрашає. Замість нього краще зробити чубок-шторку, "невидимий" чубок, чубок у стилі 80-х як був у Бріжит Бардо. Позачасовими є косі чубчики та подовжені, щоб була можливість прибрати волосся за вуха.

Нагадаємо, названі найкращі омолоджуючі стрижки для жінок старше 40 років - три наймодніші зачіски осені 2022.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ