Today.ua

Названо весняне взуття, яке давно вийшло з моди, але дівчата продовжують його носити

Тренди швидкоплинні, а ось мода вічна. Можна купити одну річ і носити її 10 років і завжди виглядати на стилі. А можна купити швидкоплинний тренд, і вже наступного сезону відправити річ на смітник. Але дівчата так просто з речами не розлучаються, і багато хто продовжує носити той чи інший предмет одягу, навіть якщо він став справжнім антитрендом. Стилісти розповіли, яке весняне взуття вже давно у минулому, а ми його продовжуємо носити.

Антитренди весни - взуття

Кросівки на танкетці увійшли в моду більше 10 років тому, і що найдивніше досі дівчат можна побачити бігаючими у цих ugly shoes. Багато хто нарікає на те, що витратив гроші і не хоче з ними розлучатися, а дехто просто не знає, що світ моди змінився.

Найкраще віддати перевагу класичним кросівкам.

Черевики з хутром – це те, що видають дівчину без гарного смаку. Крім того, що дана модель взуття непрактична особливо в мокру погоду, вона ще й значно дешевшає образ, навіть якщо інші речі цілком сучасні і стильні.

Найкраще на зміну взяти класичні черевики-Челсі, або грубі берці на шнурівці.

Короткі чоботи довжиною до середини гомілки - не просто антитренд, вони ще й спотворюють фігуру. Такі чоботи ріжуть пропорції на кілька частин, особливо якщо вдягати їх із короткою спідницею – проміжок тіла, що відкривається між спідницею та чоботями, значно ріже зріст.

Найкраще обирати або черевики до щиколотки або до коліна.

Тонкі кеди або, як їх ще називають, тенісні туфлі підійдуть не всім. Наприклад, від них краще відмовитися пишнотілим дівчатам. Дану модель можна назвати не те що антитрендом, але дійсно не найстильнішою річчю в гардеробі.

Найкраще замінити їх на більш успішні моделі.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес показала, як носити широкі трендові джинси невисоким дівчатам - стильний аутфіт співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ