Today.ua

Названо найуніверсальнішу стрижку для жінок будь-якого віку

Виявляється, існує стрижка, яка підходить всім, незалежно від віку. Перукарі розповіли, як правильно підібрати форму.

Найуніверсальніша стрижка для жінок будь-якого віку

Піксі по праву вважається найуніверсальнішою стрижкою для представниць прекрасної статі. Проте, є кілька нюансів.

Піксі чудово підходить дівчатам з тонким волоссям або жінкам у віці, які вже не можуть похвалитися колишньою густотою локонів. Досягається цей бажаний об'єм завдяки більш коротким пасмам на маківці.

Стилісти пропонують величезний вибір варіацій піксі - з рівними і рваними кінцями, виголеними скронями і потилицею, чубчиком або без.

Залежно від виду зачіска підкреслює риси обличчя - щелепу, вилиці, очі чи ніс, або навпаки відволікає увагу від недоліків. Укладати цю стрижку можна також декількома способами - зробивши грайливий їжачок, уклавши на один бік або назад.

Як вибрати стрижку піксі?

Власницям прямокутної та квадратної форми обличчя найкраще зробити чубок середньої довжини і не стригти дуже коротко основну довжину, а навпаки додати подовжених пасм з боків. Хвилясте укладання допоможе пом'якшити риси.

Для овального та серцеподібного обличчя найбільше підійде короткий чубчик, але варто відмовитися від вибривання скронь. При цьому цим дівчатам дуже пощастило, адже вони можуть обрати будь-яку модель стрижки.

Кругле обличчя пом'якшити допоможе подовжений чубчик, який візуально звузить зону вилиць, пом'якшить форму обличчя. Відмовитися краще від поголених скронь і занадто великого обсягу на маківці. А ось трохи подовжене асиметричне піксі допоможе скоригувати недоліки зовнішності.

Нагадаємо, стилісти назвали трендову зачіску для жінок, яким набридло носити біб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ