Today.ua

Названа наймодніша омолоджуюча стрижка на весну 2023 для всіх типів волосся

Стилісти назвали наймоднішу омолоджуючу стрижку на весну 2023 року. Вона універсальна - підійде для будь-якої форми обличчя та всіх типів волосся. Йдеться про подовжене каре.

Вважається, що волосся середньої довжини носила єгипетська цариця Клеопатра. Характерні особливості стрижки – прямі лінії та локони, які прикривають вуха та вилиці, але не доходять до плечей. Така зачіска додає образу жіночності, виглядає стильно та динамічно.

Переваги та недоліки стрижки

У числі незаперечних переваг подовженого каре - омолоджуючий ефект. Стрижка прикриває щоки і дозволяє візуально позбутися 5-10 років, особливо за наявності чубчика, який приховує зморшки на лобі і підкреслює красу очей. Можна вибрати будь-який – подовжений, укорочений, градуйований, косий – щоб підкреслити переваги обличчя та відвернути увагу від недоліків.

Така зачіска не виходить із моди вже кілька років поспіль. Вона підійде власницям тонкого і густого волосся, виграшно буде виглядати як на прямому, так і на хвилястому або кучерявому волоссі.

Жінки з круглими та квадратними обличчями можуть за допомогою подовженого каре "витягнути" овал. При цьому краще вибрати бічний проділ, а не прямий, щоб зачіска не виглядала нудно.

Як варіант, можна попросити майстра зробити асиметрію, щоб волосся з одного боку голови було довшим, ніж з іншого. Є сенс поекспериментувати з тоном локонів і висвітлити деякі пасма обличчя – щоб освіжити його.

Серед мінусів стрижки – необхідність укладання, без якої вона виглядатиме недоглянуто. Щодня накручувати локони не варто, а ось використання пінки та фена не завадить. Бажання виглядати на всі 100 має перемогти лінь – салонного ефекту легко досягти в домашніх умовах. Для цього потрібно збільшити об'єм волосся у прикореневій частині та випрямити локони по довжині.

Раніше стилісти назвали модну зачіску для тонкого волосся будь-якої довжини - вона знову стала актуальною навесні 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ