Today.ua

Названа головна причина падіння рейтингів Зеленського і партії «Слуга народу»

Володимир Зеленський занадто добрий, не вміє красти і погано розбирається в людях. Про це заявив відомий український телеведучий в інтерв'ю російському опозиційному радіо «Ехо Москви».

За півтора року Володимир Зеленський і його політична сила «Слуга народу» втратили більше половини народної підтримки. Рейтинги президента з кожним днем стають все нижче і нижче, народ розчаровується ...

Відомий український телеведучий і журналіст розповів, чому при всьому старанні і бажанні домогтися кращих результатів, поки терпить невдачі. В інтерв'ю радіо «Ехо Москви» український журналіст Дмитро Гордон висловив думку, що просувати свої ідеї і прагнення в політиці президента України заважає той факт, що не дуже добре розбирається в людях і не може вчасно прибрати зі свого оточення деяких людей.

Гордон охарактеризував президента України як наївного добряка, який приємний в спілкуванні, турботливий, постійно хвилюється про своїх підлеглих. Окремо телеведучий зазначив, що Володимир Зеленський «не краде. Це великий плюс». «У президента ніяк не повинно викликати емоцій звільнення того чи іншого чиновника. Тут же зовсім навпаки. Для глави держави - це дуже і дуже погано. В цьому криється проблема», - сказав Дмитро Гордон.

Також Дмитро Гордон розповів, що у глави держави є ще одна проблема: поруч з ним є чесні і справедливі люди, але їх катастрофічно мало. Решта до рівня політиків державного рівня явно не дотягують, але Володимир Зеленський проявляє щодо їх слабкість характеру і не може їх звільнити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці оцінили роботу Зеленського по боротьбі з COVID-19. Результати опитування показали, що рейтинги президента впали ще нижче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ