Today.ua

Названо найголовніший модний тренд 2023 року, який спотворює жіночу фігуру

Тренди змінюються із завидною періодичністю, все це зроблено для того, щоб споживач постійно витрачав гроші. Найбільше тренди люблять підтримувати знаменитості, та й почасти через те, що багатьом за це платять, або вони хочуть стати іконами стилю.

Так, днями відома американська актриса Кеті Холмс зробила рідкісний вихід у світ. Колишня дружина Тома Круза відвідала Z100 iHeartRadio Jingle Ball 2022 у Нью-Йорку.

На заході в Медісон-Сквер-Гарден 43-річна зірка з'явилася у вбранні в стилі 2000-х років. Справді, дивлячись на фотографії, здається, що їх було зроблено 20 років тому. Але моді властиво повертатися, власне, що вона зробила.

Найголовнішим трендом минулого, цього та наступного року є корсети – класичні, вінтажні, історичні, короткі, подовжені – будь-які. Наслідуючи моду Кеті Холмс вирішила і сама виділитися.

Варто відзначити, що останнім часом у актриси простежувався гарний смак, але тут вона серйозно схибила. Вибір зірки впав на світлі вінтажні джинси з необробленим краєм, чорні спортивні кросівки та видовжений темно-синій корсет, ніби взятий із вечірньої сукні 90-х років.

"Якщо чесно, це ніколи не було стильно", "Гірший. Лук. Усіх. Часів. Звільніть її стиліста", "Це я в день прання", "Точно ні", "2002 рік вимагає повернути своє вбрання...давайте не будемо повертати ту моду", "Як розбачити цей бред?" - обурюються користувачі під фото актриси.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у різдвяному светрі за 2 тисячі доларів сходила з чоловіком на побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ