Today.ua

Справжній рай: Оля Полякова повернулася додому та показала свій маєток на березі Дніпра

Українська співачка Оля Полякова влаштувала своїх доньок на навчання в Англії, а сама повернулася до України. Приїхавши до Києва, вона одразу вирушила до свого заміського будинку на березі Дніпра, який вона скромно називає дачею.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз виконавиця опублікувала відео, зняте з дерев'яного будинку, в якому зіркова родина жила останнім часом, поки в п'ятикімнатній квартирі Олі Полякової у Києві йшов ремонт. На щастя, російські окупанти не дісталися цього місця і житло зірки не постраждало. І, зважаючи на все, саме тут жив чоловік співачки, поки вона з дітьми була в Європі.

"Ось і осінь прийшла в Україну. Вже так холодно", - наголосила артистка.

Зірковий детектив шоу "Маска" похвалилася великою територією, що знаходиться у її володіннях. Будинок співачки розташований у мальовничому місці серед сосен та прямо на березі річки.

Навколо ідеальний рівний зелений газон, кам'яні доріжки, а до будинку ведуть дерев'яні сходи. У кадрі можна побачити басейн, який вже закрили на зиму, зону для відпочинку з кріслами, а також шматочок відомої прибудови, яку Оля Полякова зробила минулого року. У заскленому приміщенні з видом на Дніпро є камін, а також лазня та чан.

Також Оля Полякова показала свою котячу родину. Минулого року на день народження замість айфона Аліса попросила кішку, яка невдовзі народила кошенят.

"А це я відішлю Алісі, вона буде рада своїм котикам - це ж її діти, мої онуки!" – зауважила Оля Полякова.

Нагадаємо, Маша Полякова показала, як відсвяткувала день народження сестри в Англії, а також засвітила кімнату, де живе Аліса в школі-інтернаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ