Today.ua

Надя Дорофєєва вперше розповіла про свої нові стосунки після розлучення з Дантесом

Українська співачка Надя Дорофєєва з'явилася в ефірі телемарафону, де її застали зненацька, запитавши про нові стосунки. Артистка явно не очікувала такого питання. Вона вся почервоніла, зашарілася, але довелося відповідати.

Журналісти поцікавилися про її нові стосунки з київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Разом з ним та його дружиною Дашею Надя Дорофєєва та Володимир Дантес дружили багато років. У результаті все дійшло до того, що знаменитості просто обмінялися партнерами. Надя залишилася з Мишком, а Вова з Дашею.

"Про що ви таке запитуєте? Ви мене збентежили! Я ж ніколи про це не говорила", - зазначила вона, соромлячись.

А після цього зірка розповіла, якою була її зустріч із коханим після тривалої розлуки – Надя деякий час пробула за кордоном, а Мишко у Києві.

"Зустріч дуже приємна, звісно. Я дуже щаслива. Все, що я можу зараз вам сказати".

Поки артистка була за кордоном, вона бачила та спілкувалася з українками, чиї чоловіки залишаються захищати та наближати Україну до перемоги. Усі вони дуже сумують за коханими.

"Тому я знаю, що це таке (сумувати за коханим – примітка Редактора), мені неймовірно важливо повернутися ще й тому. Не тільки для того, щоб виступати, а ще мені приємно просто бути тут, вдома", - зазначила Надя Дорофєєва.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва викликала фурор у Маріїнському палаці у шовковій спідниці у білизняному стилі, ніжній блузі та з клатчем цікавої форми жовтого відтінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ