Today.ua

Надя Дорофєєва розповіла, як тікала зі свого будинку під Києвом на самому початку війни

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес разом збудували будинок у передмісті Києва. Коли у лютому російські окупанти підійшли впритул до столиці, багато міст, сіл та селищ дуже постраждали. Комусь вдалося вчасно виїхати, а хтось зіткнувся із жахливими наслідками.

Спочатку українська співачка ховалася у своєму будинку під сходами, а пізніше була змушена тікати. Сьогодні Надя Дорофєєва оголосила про вихід нового треку – 11 жовтня світ побачить пісня "у твоїй душі".

Шанувальникам виконавиця розповіла, як поспішаючи виїжджала з дому, і які в неї були почуття, коли вона повернулася.

"Я покидала свій дім із двома старими світшотами, спортивними штанями, курткою і кросівками, які ненавиджу... Як я тоді думала, на два тижні... Коли вперше зайшла до будинку, гладила стіни, як у кіно. Хвилювалася, сумувала, дякувала… за все, що тут було", - зауважила Надя Дорофєєва.

Після розлучення Володимир Дантес хотів залишити колишній дружині будинок, але вона не погодилася на такі жертви, наголошуючи, що будували вони його разом, і поділять порівну. Поки що невідомо, чи продасть пара нерухомість, чи хтось із них виплатить іншому певну суму.

В Інстаграмі Надя Дорофєєва опублікувала чорно-білий знімок, зроблений на кухні її будинку. У кімнаті сучасні меблі та техніка, великий обідній стіл. Кухня з'єднана із залом, де стоїть просторий диван, а на стіні висить плазма. Панорамні вікна виходять на заднє подвір'я з ідеальним газоном та басейном.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва у напівпрозорих мінішортах та кроп-топі показала, якою її вдома бачить Михайло Кацурін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ