Today.ua

На задньому дворі або на причалі: у Мережі показали будинок Бена Аффлека, де відбудеться його весілля з Дженніфер Лопес

Закордонні ЗМІ стверджують, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружаться вже на цих вихідних. Через місяць після інтимного весілля у Лас-Вегасі, вони мають намір зібрати всіх своїх рідних та друзів, щоб влаштувати галасливу вечірку, яка пройде у величезному будинку (а точніше у трьох) актора у Джорджії.

У Мережі показали знімки всіх будинків, а також їхній інтер'єр. До парадного входу головного будинку веде кільцева дорога, яка дозволить гостям без проблем прибувати на свято, а машинам вільно їхати, не заважаючи руху.

Церемонія може пройти на задньому дворі – на довгій зеленій алеї, яка може стати чудовим імпровізованим подіумом для Дженніфер Лопес, доки вона йтиме до вівтаря. Співачка може спуститися цією красивою драбиною, щоб побачити гостей, які зустрічають її по обидва боки алеї, і в кінці у красивого вівтаря з видом на воду на неї чекав би Бен. Також дуже колоритним місцем для їхнього одруження може стати причал – мила дерев'яна альтанка, що виходить у річку, яка розташована поряд із будиночком для відпочинку. Маєток Бена Аффлека складається з основного будинку, літнього будиночка, який ідеально підходить для свят на свіжому повітрі та барбекю, та устричного будинку.

Усередині літнього будиночка Аффлека

Деякі гості можуть якраз зупинитися в останньому. У будинку площею 930 квадратних метрів, який вважається гостьовим, стіни підлога та стеля виконані зі справжнього дерева, та є п'ять спалень - три кімнати з двомісними ліжками і дві дитячі кімнати з двоярусними ліжками.

Гастхоф Аффлека

У Великому будинку площею 557 квадратних метрів, чотири спальні, чотириметрові стелі, веранда з видом на річку. Передбачається, що у вихідні всі гості зберуться в маєтку Бена Аффлека, а весільна церемонія відбудеться 21 серпня. Наближене до пари джерело повідомило, що актор хоче, щоб у цей день уся увага була прикута до Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у напівпрозорій сукні трендового відтінку сходила з дітьми до театру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ