Today.ua

На себе не схожа: Злата Огневич без макіяжу здивувала зовнішнім виглядом

Злата Огневич повертається з Мексики, куди вона їздила на гей-весілля свого колишнього залицяльника. Після бурхливої вечірки співачка здивувала своїм зовнішнім виглядом, представши в кадрі без макіяжу та зачіски.

Українська співачка провела у теплих краях кілька днів. Там вона насолоджувалась чудовою погодою, відпочивала на пляжі та веселилася з гостями у готелі напередодні весілля бізнесмена Андрія Хветкевича, який раніше брав участь у шоу "Холостячка" та боровся за серце Злати Огневич. До речі, зірка не просто була гостею на весіллі, а стала дружкою нареченого.

Але свято колись закінчується, і настав час їхати додому. Співаці довелося подолати довгий шлях, і доки вона чекала в аеропорту, вирішила записати відео своїм підписникам. Огневич зазначила, що окрім повідомлень із привітаннями, вона отримала дуже багато хейту на адресу свого колишнього залицяльника.

"Прокоментую зворотний бік реакцій щодо весілля. У світі має бути набагато більше любові, розуміння та прийняття. Якщо хтось відрізняється від вас своїми уподобаннями, це ще не привід для хейту. Обіймаю вас усім серцем!" – зазначила співачка.

Злата Огневич постала в кадрі у комфортному одязі, кепці, прибравши волосся назад у хвіст і відмовившись від макіяжу. Варто відзначити, що у артистки чудова здорова шкіра та рівний тон обличчя. Однак на професійних фото її ніс здається трохи меншим, а вилиці гострішими. Такого добитися можна за допомогою макіяжу та контурів, а також фотошопу.

Нагадаємо, Злата Огневич показала, як стильно носити трендову річ 2023 року - корсет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ