Today.ua

На себе не схожий: у Мережі з'явилося нове фото Олега Винника з Німеччини

З початку повномасштабної війни український співак Олег Вінник перебуває у Німеччині. Підтвердилися чутки, що 48-річний виконавець має проблеми зі здоров'ям, і він лікується в одній з берлінських клінік. Періодично новинами про артиста ділиться службовець ЗСУ, батальйону якого активно допомагає музикант.

Роман Недзельський опублікував новий звіт про виконану роботу. За його словами, завдяки допомозі небайдужих людей вдалося доставити поламаний бус із гуманітарною допомогою для 135 батальйону та батальйону "Холодний Яр" з Вроцлава до Кракова на станцію техобслуговування.

"Велика подяка Олегу Виннику не за методичну, а матеріальну допомогу в організації логістики та ремонту. Сподіваюся, наші майстри із "Зампотех" своїми золотими рукавами швидко впораються з поломкою, і ми найближчим часом доставимо необхідний вантаж на передову для Перемоги!", - зазначив службовець ЗСУ в особистому обліковому записі в соцмережах.

Також Недзельський поділився новим фото Олега Винника – скрін зроблено під час відеодзвінка із музикантом. За п'ять місяців війни співак змінився до невпізнання. На знімку він виглядає трохи опухлим, а також відростив густу бороду. Однак шанувальники зазначають, що автор численних хітів виглядає чудово у будь-якому вигляді.

"Не впізнати", "Це наше сонечко золоте, яке ми любимо", "Оскільки Олег Винник з командою допомагає ЗСУ, сподіваюся на те, що перемогу наші воїни здобудуть швидше", "Цікавий образ Олега – мені подобається будь-який його образ, трохи виглядає солідніше, ніж на інших його фото – мені він цікавий на різних фото, тому що я знаю, яка у нього душа, а він і зовні і душею відмінний", "Крутий. З першого разу не впізнала, але, головне, щоб усе було добре", - пишуть шанувальники у соціальних мережах.

Нагадаємо, стали відомі подробиці стану здоров'я Олега Винника: "Досі у клініці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ