Today.ua

М'ясний торт: як приготувати коронну страву для новорічного столу

Чи не знаєте, чим здивувати гостей? Спробуйте подати незвичайне частування – м'ясний торт. Для його приготування знадобиться час, але результат точно того вартий. Гості будуть у захваті від барвистої, апетитної та смачної страви на новорічному столі.

Для приготування м'ясного торта вам знадобляться коржі, як на торт "Наполеон". Їх можна купити готові, щоб спростити собі завдання. Однак краще все ж таки спекти в домашніх умовах – буде смачніше.

Хрумкі та невагомі коржі вийдуть із наступних інгредієнтів:

Просійте борошно, а вершкове масло або маргарин натріть на великій тертці. Змішайте продукти, щоб утворилася крихта. Додайте яйце, сіль та оцет, перемішайте та замісіть тісто.

Розділіть тісто на 12 частин, із яких слід сформувати кульки приблизно однакового розміру. Кожен із них присипте борошном, тонко розкачайте качалкою, прикладіть кришку великого діаметру і виріжте коло.

Викладіть корж на лист, застелений пергаментом. Наколіть його виделкою по всьому діаметру і випікайте 5 хвилин при температурі 200 градусів.

Далі потрібно зібрати торт. Усі шари рясно змащуються майонезом. На перший шар укладайте нарізану кубиком копчену грудку, потім - корейську моркву, потім - шар будь-якої ковбаси, потім - шинку. Верхній шар також змащується соусом, присипається тертим твердим сиром.

Прикрасьте м'ясний торт тонкими скибочками помідорів, огірка та різнокольорового болгарського перцю. Наріжте зелену цибуль та свіжу зелень та посипте страву зверху. Готово!

Нагадаємо, як приготувати торт "Сметанник" нашвидкуруч - без випічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ