Today.ua

“Ми - сім'я“: Демі Мур показала рідкісне фото з колишнім чоловіком, його молодою дружиною та всіма їхніми дітьми

Брюсу Віллісу дуже пощастило, адже його колишня та нова дружини стали добрими подругами. Це дозволяє йому проводити час зі своїми доньками від першого шлюбу, а також влаштовувати зустрічі своїх молодших та старших дітей разом під одним дахом.

Настала чудова святкова пора, коли всі намагаються бути ближче до сім'ї. Знаменитості не є винятком. Вони влаштовують вечірки для друзів, колег та рідних задовго до самого Різдва.

Так само вчинила і Демі Мур, яка запросила до свого будинку колишнього чоловіка, відомого актора Брюса Вілліса, його молоду дружину Емму, двох їхніх молодших дітей - 8-річну Івлін та 10-річну Мейбел. Також на вечірці були три дочки Демі Мур та Брюса Вілліса - 34-річна Румер, 31-річна Скаут та 28-річна Талула.

"Ми - сім'я. Набираємось святкового духу!" - підписала публікацію актриса.

Розлучилися закохані у 2000 році після 13 років шлюбу. Після цього актриса та модель була одружена з молодим красенем Ештоном Кутчером, з яким розлучилася у 2013 році. З того часу про її особисте життя нічого не відомо.

А ось Брюс Вілліс після розлучення покрутив ще деякий час романи з молодими красунями і зупинив свій вибір на актрисі Еммі Хеммінг, яка на 23 роки його молодша. Їхнє весілля відбулося у 2009 році.

Зараз парі доводиться непросто, адже у 67-річного актора виявили захворювання, через яке йому довелося кинути кар'єру в кіно.

Нагадаємо, колишня дружина Брюса Вілліса приємно здивувала фото у купальнику – їй не може бути 60 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ