Today.ua

“Мовчати і перечекати: Софія Ротару обирає будинок для переїзду за кордон

Після початку повномасштабної війни Софія Ротару виїхала з-під Києва, де має розкішний особняк у сосновому лісі. Наразі Народна артистка перебуває у США, де також живе та працює її онука Софія Євдокименко, але планує переїхати до Європи.

Про те, що відбувається в країні, зірка мовчить, вона не робить гучних заяв, не засуджує агресію, не закликає російських фанатів зупинити війну. Проте вона реагує на найрезонансніші події, наприклад, публікує зображення свічки в Інстаграм-сторіз із написом Оленівка чи Кременчук.

Як її син та онуки Софія Ротару просто вирішила відсидітися, адже добру частку заробітків вона отримувала у Росії, куди її часто запрошували на корпоративи. За словами переможниці «Битви екстрасенсів» Кажети Ахметжанової, співачка сильно переживає і в неї болить душа за те, що відбувається.

Не називаючи джерело інформації, екстрасенс розповіла:

"Софія Михайлівна проживає не найкращий період у житті. Вона дуже переживає за ситуацію, що склалася у світі. Її атакують і журналісти, і політики. Усі її мучать. Але вона прийняла чітку позицію: треба мовчати і перечекати".

Тим часом повертатися на Батьківщину уродженка села Маршинці, Чернівецької області, не поспішає. Натомість Софія Ротару шукає житло за кордоном, розглядаючи придбання нерухомості або в Італії, або в Болгарії.

За словами екстрасенсу, виконавиця хоче відволіктися:

"Вибравши будинок за кордоном, співачка займеться ремонтом. Вона замовить дизайнерам проект і вноситиме сама корективи. Це допоможе їй відволіктися".

Мовчання Софії Ротару засмучує її українських шанувальників, що ще й посилив скандал зі спробою незаконного перетину кордону на човні її сином Русланом та онуком Анатолієм. Попри те, що тоді правоохоронці їхню втечу запобігли, родичам зірки, мабуть, все ж таки вдалося виїхати з України.

Нагадаємо, онук Софії Ротару втік з України та показує барвисті фото з-за кордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ