Today.ua

Модний манікюр зими: Гейлі Бібер показала трендовий дизайн нігтів – яскравий френч

Гейлі Бібер показала модний зими манікюр. 26-річна модель віддала перевагу яскравому френчу, який цього сезону знову опинився на піку популярності. Такий дизайн нігтів легко можна повторити в домашніх умовах.

Молодша дочка актора Стівена Болдуїна вважається однією з найкрасивіших і найвпливовіших жінок у світі стилю. Кожна її ідея макіяжу, манікюр чи образ швидко стає трендом – і їх намагаються скопіювати модниці. Гейлі Бібер продемонструвала нову роботу свого стиліста. Він зробив їй червоний френч на перловій основі. Такий дизайн нігтів виглядає дуже святково і підійде для новорічної ночі.

Гейлі Бібер зняла кілька селфі. Дружина канадського музиканта Джастіна Бібера небайдужа до коштовностей. Вона одягла масивну обручку з крупним діамантом, а також тонке кілечко, яке красувалося на її мізинці. Нігті знаменитості гармонійно поєднувалися з її макіяжем, акцент у якому було зроблено на червоні губи.

Щоб повторити манікюр зірки американського шоу-бізнесу, насамперед потрібно зробити якісний манікюр, прибрати кутикулу та задирки. Потім потрібно нанести на нігті базу та гель-лак нюдового відтінку. Коли вони просохнуть у лампі, наноситься перлинне втирання – тут можна використовувати різні варіанти.

Щоб дзеркальне сяйво не перетворилося на банальне блискуче покриття, слід покрити його топом на водній основі та добре просушити.

Потім знадобиться тонкий пензлик для підведення. Тепер треба промалювати усмішки френча червоним лаком. Краще вибирати його без блискіток – однорідної консистенції. Залишається нанести фінішне покриття глянцевим топом – і готово!

Раніше трендовий зимовий манікюр показала співачка Селена Гомес, яку часто називали суперницею Гейлі Бібер. Поп-діва, яка в минулому зустрічалася із нинішнім чоловіком моделі, віддала перевагу яскравим нігтям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ