Today.ua

Модний манікюр на весну: зірковий нейл-майстер із Голлівуду показав останні новинки

Весна – час експериментів з нігтями. Зірковий нейл-майстер із Голлівуду показала останні новинки, які дуже сподобалися селебрітіз. 

Манікюр на весну 2023 - топ-5 найкращих ідей

Одна з останніх робіт зіркового нейл-стиліста Брітні Бойс – рожеве покриття з імітацією відблисків. Завдяки світлішому тону майже в колір нігтя у самої кутикули такий манікюр можна довше не оновлювати, тому що нігті практично непомітно відростатимуть. Даний дизайн відмінно підійде для будь-якої форми нігтів і середньої або довгої довжини.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від NAILS OF LA (@nails_of_la)

Скляний манікюр на минулих вихідних обрала Меган Фокс, щоб відвідати афтерпаті "Оскара". Стилістка зробила зірці накладні нігті на прозорій основі, а на кінці нанесла прикраси різної форми у сріблястому відтінку.

Французький манікюр не виходить із моди, ось тільки Брітні Бойс пропонує робити його одного кольору, але у різних відтінках. Виглядає і справді дуже цікаво. Плюс цього манікюру також полягає в тому, що його можна довше не оновлювати, і він чудово виглядатиме навіть на коротких нігтях.

Моду на металік підтримує голлівудський нейл-майстер. Своїй зірковій клієнтці, 18-річній зірці TikTok Чарлі Дамеліо Брітні зробила манікюр металік з ефектом омбре.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від NAILS OF LA (@nails_of_la)

Нюдова основа все ж таки переважає у весняному манікюрі. Ось такий хромований обмре з ледь помітним декором стане чудовою базою для будь-якого способу та стилю життя.

Нагадаємо, стилісти назвали топ-5 ідей стильного весняного манікюру на 2023 рік – не лише квіточки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ