Today.ua

Майже всі роблять помилку: стало відомо, як правильно пити чай з лимоном

Як ми п'ємо чай із лимоном? Відрізаємо часточку цитруса, кидаємо в чашку, додаємо пакетик чаю і заливаємо окропом? Якщо так, ви все робите неправильно.

Як правильно пити чай із лимоном?

Чай з лимоном – улюблений гарячий напій, напевно, кожного. Ми п'ємо його, коли нам холодно, коли сумно, або коли просто нема чим зайнятися. Він нас зігріває, заряджає енергією та вітамінами. Однак не всі з нас п'ють чай із лимоном правильно. Багато хто втрачає можливість збагатити свій організм максимум вітамінів.

Щоб підготувати лимон до вживання з чаєм, доведеться витратити трохи часу і зусиль.

Річ у тому, що цедра лимона є найціннішою частиною лимона. Вона приємна на смак і при цьому в ній міститься більша частина вітамінів і корисних речовин. Але вживати її справді страшно з огляду на те, чим може бути оброблена ця цедра.

А тому потрібно взяти ємність з водою і відправити туди лимон на 10 хвилин. Через деякий час беремо нову губку для миття посуду і жорсткою стороною ретельно тремо лимон з усіх боків. Витираємо цитрус насухо, обертаємо харчовою плівкою та відправляємо на ніч у морозилку. Вранці за допомогою терки натираємо цедру лимона та розкладаємо порційно в морозилці.

За кілька годин можна дістати один пакетик і додати цедру лимона в чай. Таким чином, чиста шкірка лимона не втратить свої корисні властивості і буде дійсно екологічно чистою, не завдавши шкоди організму.

Нагадаємо, вчені розповіли, кому не можна пити чай. Названо найпоширеніші побічні ефекти від улюбленого напою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ