Today.ua

“Мені це не подобається“: Оля Полякова змусила доньку виїхати на навчання до Лондона

Недавно стало відомо, що дочка успішної української співачки вступила до музичного ВНЗ у Великій Британії. Вчитися Маша Полякова буде в самому Лондоні, і їй доведеться вчитися не тільки музиці, але й самостійності. Оля Полякова з дочкою вже приїхали до британської столиці та показали, як гуляють містом.

Мабуть, зіркова матуся натиснула на свою дочку, адже того тижня Маша Полякова заявила, що не поїде на навчання до Лондона через свого хлопця. Молодий чоловік дівчинки-підлітка не може виїхати з України через зрозумілі причини, і вона не хотіла з ним розлучатися. Але Оля Полякова вклала в дочку чимало коштів та зусиль, а тому не дозволила їй відмовитись від такого шансу.

В особистому обліковому записі в Інстаграм українська співачка опублікувала відео, зняте в Лондоні.

"Кажуть, що в Лондоні завжди погана погода. Це факт. Дощ. Як ви вважаєте, що перше ми купили в Лондоні – це, звичайно, парасолька. Тому що тут завжди дощ", - розповіла шанувальникам у мікроблозі зірка.

Маша Полякова також повідомила новини своїм підписникам в Інстаграм, пообіцявши ділитися своїм життям у Лондоні, розповідати про життя в Англії та навчання.

"Дівчатка і хлопчики, від сьогодні почнуться влоги з прекрасного міста Лондон, в Англії. Я приїхала сюди вчитися. Тому щодня будуть якісь цікаві новини і так далі. До речі, вгадайте, що найперше я купила в Лондоні?! ( Парасолька) тому що тут весь час дощ, похмура погода – мені це не подобається, але як є, так є. Тому буде багато влогов про те, як жити тут, скільки все коштує, як тут навчатися і таке інше. Тому буде цікаво", - зауважила старша донька Олі Полякової.

Нагадаємо, Оля Полякова у бікіні і без макіяжу здивувала зовнішнім виглядом - виглядає на 10 років молодшою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ