Today.ua

Молодша дочка Ольги Фреймут зачарувала красою та схожістю з мамою – рідкісне фото 5-річної Євдокії

Ольга Фреймут мало показує фото своїх молодших дітей. У 2016 році ведуча народила сина Валерія від власника "Нового каналу" Володимира Локотко, а через рік доньку Євдокію. Днями дівчинка відсвяткувала день народження, а її зведена сестра опублікувала рідкісне фото малечі.

28 червня молодша дочка Ольга Фреймут відзначила п'ятий день народження. Цього дня зірка програми "Ревізор" не ділилася жодними постами та сторіз, мабуть, вирішивши, що під час війни це буде недоречно.

Але новим фото іменинниці поділилася її старша зведена сестра. Злата Мітчелл похвалилася своєю підрослою красунею-сестричкою з виразними блакитними очима і довгим білявим волоссям.

"День народження молодшої. З п'ятим днем ​​народження", - зазначила 16-річна дівчина у публікації.

Варто відзначити, що Євдокія дуже схожа на свою зіркову матусю в тому ж віці. До того ж Ольга Фреймут також носила чубок і волосся довжиною нижче за плечі.

З початку повномасштабного вторгнення українська ведуча та експерт з етикету залишила Україну і разом із дітьми зараз перебуває у Лондоні. Саме туди після казкової відпустки з бойфрендом у Мексиці прилетіла Злата Мітчелл.

Нагадаємо, 16-річна донька Олі Фреймут показала пляжні фото зі своїм хлопцем у Мексиці: "Я його люблю". Також дівчина-підліток похвалилася пишними формами у бікіні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ