Today.ua

“Місс Україна Всесвіт“ Вікторія Апанасенко виходить заміж: королева краси показала каблучку

"Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко оголосила про зміни в особистому житті. Вікторія Апанасенко виходить заміж. Вона похвалилася розкішною каблучкою, яку одержала від нареченого.

Королева краси приховує коханого від публіки. Проте 28-річна Вікторія Апанасенко щаслива. Вона отримала пропозицію руки та серця у День святого Валентина.

Уродженка Чернігова опублікувала промовисте фото своєї руки, на безіменному пальці якої виблискувала каблучка. Прикраса з великим діамантом виготовлена із білого золота. На знімку також зображено руку обранця Вікторії. Кадр, зроблений на тлі букету жовтих тюльпанів, виглядав романтично та атмосферно.

Апанасенко зробила відверте зізнання на адресу свого майбутнього чоловіка. Однак його персону вона зберігає у таємниці.

"Я сказала так. Люблю тебе, мій Всесвіт. Кохання переможе пітьму", - написала "Міс Україна Всесвіт".

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

Нагадаємо, що Вікторія Апанасенко на початку року взяла участь у конкурсі краси "Міс Всесвіт", який пройшов у США. Красуня не стала переможницею, але здобула престижну нагороду – Spirit of Carnival Award. Її вручають учасницям, які демонструють цінність дружби, веселощів та різноманітності.

Як відомо, на конкурсі Апанасенко закликала світ не забувати про трагічні події на її Батьківщині – війну, яка щодня забирає життя громадян. Вікторія продемонструвала багато шикарних образів, зокрема продефілювала у сукні із прапором України, а також з'явилася у костюмі "Воїна світла".

Раніше повідомлялося, що "Міс Україна Всесвіт" відмовилася стояти біля росіянки Анни Ліннікової на конкурсі краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ