Today.ua

“Міс Україна Всесвіт 2022“ показала свою маму в молодості, від якої успадкувала красу

Уродженка міста Чернігів Вікторія Апанасенко стала переможницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт". 28-річна модель здобула титул не лише завдяки своїй красі, а й волонтерській діяльності за період війни.

Зовнішність Вікторії широко обговорюється у Мережі. Публіка звертає увагу, що вона могла змінити свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії. Нехай навіть дівчина і змінила щось, наприклад, підкачала губи, вставила філер, то її архівні фото показують, що вона завжди була дуже привабливою.

До того ж "Міс Україна Всесвіт 2022" дуже схожа на свою маму. В особистому обліковому записі в Інстаграм Вікторія Апанасенко опублікувала відео, що складається з архівних фото матері. На знімках жінка приблизно в тому ж віці, що її дочка зараз.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

"Моя найпрекрасніша, мудра, дбайлива і ніжна жінка. Мій приклад для наслідування і мій надійний тил. Дякую за те, що подарувала мені життя", - зазначила у публікації королева краси.

Шанувальники захопилися, і залишили масу захоплених коментарів під фото:

"Тепер очевидно, у кого ти така красуня", "Дочка має бути красивіша", "Дуже красива мама", "Мама шикарна, дякую, що подарувала нам тебе!", "Як дві краплі води", "Копії".

Нагадаємо, "Міс Україна Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко показала, як виглядала до зміни зовнішності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ