Today.ua

Міні-королева: дочка принца Вільяма та Кейт Міддлтон у капелюшку та пальті як у Єлизавети II вразила публіку

Єлизавета II завжди славилася своїми вбраннями. Протягом багатьох років вона одягалася майже однаково. Її головними відмінними рисами були чорні туфельки, сукня-пальто, капелюшок з квітами або бантом у тон, брошка, перлинна нитка, білі рукавички і невелика сумочка. На похороні 96-річної королеви публіку зачарувала її 7-річна онука, яка одягнулася у стилі Її Величності.

Принцеса Шарлотта віддала шану своїй покійній бабусі особливим чином.

Дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон, які після смерті Єлизавети II стали принцом і принцесою Уельськими, вперше одягла чорне пальто завдовжки трохи вище коліна та капелюшок з бантом у тон – як це любила робити королева.

Також її образ завершила крихітна брошка у формі підкови – а як ми знаємо, монарх дуже любила завершувати своє вбрання саме брошкою. Також вона завжди носила нитку перлів, але 7-річна Шарлотта ще надто юна для таких прикрас.

На похороні Єлизавети II були присутні лише старші діти Кейт та Вільяма – 9-річний принц Джордж та 7-річна принцеса Шарлотта. Через свій вік 4-річний принц Луї залишився вдома, як і інші молодші правнуки Її Величності.

Нагадаємо, 50-річна дружина президента Польщі в облягаючій сукні-пальті підкреслила струнку фігуру в гарному вбранні в Лондоні. Анджей Дуда та Агата Корнхаусер-Дуда разом побували на похороні королеви Єлизавети II.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ