Today.ua

Мигдальне печиво без масла та молока: рецепт ароматної випічки до чаю або кави

Мигдальне печиво стане чудовим доповненням до ранкового чаю або кави. Воно має ніжний аромат і просто тане у роті. Ніжна та смачна випічка готується із мінімального набору продуктів – швидко та з задоволенням. Пропонуємо простий рецепт десерту, який можна подати навіть на святковий стіл.

Рецептом мигдального печива поділилася кулінар із Кривого Рогу Елла Іванова. Вона запропонувала використовувати замість звичайного пшеничного борошна – мигдальне. Вам знадобляться такі інгредієнти:

Просійте мигдальне борошно двічі - так випічка вийде повітрянішою. Додайте до неї розпушувач, яйце, какао, цукор і дрібку солі. Замішайте однорідне тісто. Розкачайте його в пласт і сформуйте формами печиво.

Прикрасьте вироби мигдалем на свій смак. Посипте їх цукровою пудрою. Можна зробити кульки з тіста і обваляти їх у цукровій пудрі.

Мигдальне печиво потрібно викласти на пергамент, який попередньо не треба змащувати олією. Випічка буде готова через 15-20 хвилин, якщо готувати її при температурі 180 градусів. Смачного!

Нагадаємо про рецепт смачного хрумкого печива "Кримський міст".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ