Today.ua

Королівська сім'я розділилася: Меган Маркл навідріз відмовилася їхати за чоловіком в Лондон

Що насправді відбувається між членами королівської сім'ї Великобританії, мабуть, не знає ніхто, крім них самих та приближених до двору людей.

У світовому медіа-просторі з'явилася нова інформація про відносини Меган Маркл і Єлизавети II. Інсайдери повідомляють, що дружина принца Гаррі відчуває себе скривдженою, їй здається, що королева Англії повелася з нею несправедливо.

За даними The Daily Mail, герцогиня Сассекська відмовилася супроводжувати принца Гаррі під час його останньої поїздки в Лондон, оскільки вважає себе ображеною. З цієї причини колишня американська актриса не бажає поки зустрічатися з родичами свого чоловіка.

Інсайдер розповів представнику видання, що Меган образилася через заборону використовувати в комерційних та благодійних цілях королівський титул. Рішення було ухвалено особисто Єлизаветою II.

За словами анонімного джерела, Меган Маркл вважає образою заборону на використання королівського титулу, оскільки вони з Гаррі ніколи не наживалися на приналежності до високого роду і не зловживали привілеями.

Крім того, Меган підозрює, розповів інсайдер, що до цього суворого рішення британського монарха підштовхнули інші члени королівської родини. Принц Гаррі завжди був улюбленцем Її Величності, і тільки сильний тиск з боку міг змусити Єлизавету II заборонити йому використовувати приставку «royal».

Нагадаємо, днями Мережу заполонила ще більш цікава інформація. Спостережливі шанувальники королівської сім'ї Великобританії помітили знаковий жест Меган Маркл, який змусив їх думати, що герцогиня знову вагітна. Що ж такого незвичайного зробила дружина принца Гаррі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ