Today.ua

Маски для обличчя в домашніх умовах: ТОП-4 ефективних рецепта

Маски для обличчя, приготовані своїми руками, часто набагато ефективніші, ніж їх покупні аналоги. По-перше, ви точно знаєте, з яких інгредієнтів складається засіб, а по-друге, ніякої шкідливої хімії. Ми підібрали для вас маски для різних типів шкіри.

Очищаюча содова маска для всіх типів шкіри

На водяній бані трохи підігрійте 2 ст. л. меду. Додайте 1 ч. л. соди. Перемішайте і нанесіть на шкіру обличчя, рухаючись строго по масажних лініях. Залиште засіб на 15 хвилин, а потім змийте теплою водою.

Проти прищів для жирної та комбінованої шкіри

Видавіть на долоню невелику кількість самої звичайної зубної пасти (відбілююча не підійде). Нанесіть засіб на чисту, злегка вологу шкіру обличчя. Через 2 – 3 хвилини вмийтеся теплою водою.

Живильна для всіх типів шкіри

1 ч. л. дріжджів змішайте з теплим кислим молоком або кефіром. Нанесіть на обличчя. Через 15 – 20 хвилин вмийтеся теплою водою.

Зволожуюча для сухої шкіри

Змішайте жовток курячого яйця з чайною ложкою рідкого бджолиного меду і столовою ложкою оливкової олії. Отриману суміш нанесіть на обличчя на 25 хвилин. Потім вмийтеся теплою водою.

Спробуйте також зробити маску для обличчя з ефектом омолоджування і живлення шкіри. Рецепт дуже простий, а інгредієнти завжди знайдуться на кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ