Today.ua

“Манікюр для королеви“: Дженніфер Лопес показала трендовий осінній дизайн нігтів

Дженніфер Лопес любить манікюр ніжних відтінків. Однак для концертів, вечірок та б'юті-проектів американська суперзірка робить ефектний дизайн нігтів. Автором нового манікюру для співачки та актриси став відомий голлівудський стиліст Том Бачик.

Виконавиця хіта Ain't Your Mama стала героїнею нової рекламної кампанії взуття DSW Designer Shoe Warehouse. Дженніфер Лопес представила замшеві коричневі чоботи на шнурівці. Вона знялася в об'ємній шубі. Проте максимам уваги привернули не взуття чи одяг артистки, а її розкішний іменний манікюр. Речі буквально тьмяніли на його тлі.

Джей Ло позувала з накладними білими нігтями із золотими ініціалами знаменитості. Поп-діва одягла чотири масивні золоті каблучки. На одному з них виблискував великий діамант. Такий нейл-арт був на піку популярності у 90-х роках, коли модниці всього світу прикрашали нігті стразами та блискітками.

Том Бачик давно товаришує з Лопес. Йому сподобався його новий дизайн. Майстер захопився тим, як гармонійно тепер виглядають нігтики його зіркової клієнтки.

"Дизайнерські чоботи та підходящий манікюр. Близько та персонально. Золота фурнітура і трохи брязкалець для королеви", - написав б'юті-експерт.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Шанувальники дружини Бена Аффлека похвалили Тома за його талановиту роботу.

"Супер", "Мені подобається", "Тож хочу такі нігті, ви молодець!", "Королівський дизайн", - прокоментували фоловери.

Днями Дженніфер Лопес викликала фурор у Мережі. Вона похвалилася стрункою фігурою в рожевому кроп-топі і облягаючих міні-шортах. Зірки виглядає такою ж стрункою, як і десятки років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ