Today.ua

Мамина копія: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото своєї 19-річної красуні-дочки

Маша Єфросиніна зізналася, що багато хто дивується, дізнавшись, що в неї є дочка. Виявляється, Нана заборонила мамі публікувати її знімки, окрім одного дня на рік – її дня народження. І ось сьогодні дочці української ведучої виповнилося 19 років, і вона змогла опублікувати її нове фото.

Фанати захопилися, побачивши, якою дорослою і красивою стала Нана. Дівчинка росте точною копією своєї гарної матусі. Може похвалитися виразними рисами обличчя, великими очима, пухкими очима та пишною копицею темного волосся.

"Коли люди ( все частіше!) дивуються, що в мене є не лише син, але й донька, хочеться їм казати: «підпишіться на мене, бо я маю від Нани дозвіл публікувати її фото лише раз на рік!" І ось сьогодні саме цей день! Моїй найкрасивішій та найрозумнішій дівчинці в світі виповнилося 19 років! За цей рік саме вона не дала мені з’їхати з глузду, бо стала опорою абсолютно у всьому.. З днем народження, my best girl ever", – ніжно відзначила Маша Єфросиніна.

До привітань приєдналися зіркові друзі ведучої: Сергій Притула, Ірина Монатик, Катерина Усик, Олексій Дурнєв, Соня Плакидюк та численні шанувальники.

"Ніби на фото ви фільтр наклали", "Одне обличчя з мамою", "Думала, що це Маша в молодості", "Мамина молодша копія. Обидві красуні", "Яка Нана красива!", "Красуня, в маму, я навіть пару секунд вагалася", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Маша Єфросініна показала, як проводить чоловіка на фронт: "Сильно страшно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ