Макарони – одна з найулюбленіших страв в Італії, де її називають пастою. Гарнір мало у кого з господарок виходить таким же смачним, як у ресторані. Є кілька секретів приготування страви – з ними вона буде неймовірно смачною, ароматною та ситною.
Макарони по-італійськи готуються із твердих сортів пшениці. Щоб вони вдалися, потрібно обрати глибоку каструлю – виробам потрібно багато місця, тому не варто їх "обмежувати".
Потрібно пам'ятати і про те, макарони не можна кидати в холодну воду - тільки в окріп. Тоді смак майбутньої пасти буде більш виразним.
Відправте в ємність, де варяться макарони, столову ложку оливкової олії. Так вони збережуть форму і не злипнуться.
Макарони потрібно відварювати до напівготовності - відняти кілька хвилин від часу, вказаного на упаковці. Вони повністю приготуються у сковороді – разом із соусом. Спробуйте зробити чудову заправку та перетворити страву на пасту.
Вам знадобляться одне авокадо, кілька зубчиків часнику, трохи тертого сиру, склянка 20-відсоткових вершків і яєчні жовтки. Збийте інгредієнти для соусу в блендері разом із сіллю та перцем. Макарони потрібно змішати з соусом і тушкувати у сковороді під кришкою 2-3 хвилини. Готово!
Макарони по-італійськи при подачі посипають дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Нагадаємо, скільки коштують макарони у супермаркетах наприкінці жовтня. Навіть за умови подорожчання, вони залишаються одними з найдоступніших продуктів.