Today.ua

Гороскоп кохання на травень 2020: як зміниться особисте життя усіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп кохання на травень 2020. Кого чекає зустріч з коханням всього свого життя, а кому доведеться романтику відкласти на більш пізній термін?

Овен

Зірки рекомендують Овнам розслабитися і перестати домінувати над близькими. В іншому випадку, вони геть відіб'ють у своєї другої половинки або у потенційних коханих романтичний настрій. Або вчіться довіряти оточуючим, або забудьте про кохання і ніжні почуття у травні 2020.

Тілець

Представників цього зодіакального сузір'я в травні 2020 заборонено обманювати кохану людину. Не варто також намагатися грати чужі ролі, будьте самим собою, і любов до вас притягнеться, немов магнітом, запевняють астрологи.

Близнюки

Близнюкам не варто розраховувати на нове почуття. Тим же, у кого є друга половинка, необхідно привнести трохи новизни у відносини.

Рак

У травні 2020 Раків чекає доленосна зустріч. Постарайтеся бути максимально цікавим і романтичним.

Лев

Народженим під цим зодіакальним сузір'ям зміцнити відносини або побудувати нові допоможе впевненість у собі, вірність своєму слову і відданість моральним принципам.

Діва

Дівам зірки радять трохи притримати коней. Не треба накидатися на коханого з гіперопікою, річками любові і ніжності. Все добре в міру!

Ваги

Спроби самоствердитися за рахунок свого партнера призведуть до краху ваших відносин. Не варто випробовувати долю, інакше ризикуєте залишитися біля розбитого корита.

Скорпіон

Не варто квапити події, нехай все йде своєю чергою, тоді ваше щастя буде справжнім і нескінченним. Якщо ж намагатися форсувати події, то в травні 2020 ваші почуття можуть бути затьмарені неприємностями і непорозуміннями.

Стрілець

Якщо Стрільцям вдасться відкласти в сторону самокопання, то цілком можливо, що травень 2020 стане для них найбільш успішним в плані побудови нових романтичних відносин.

Козеріг

Травень 2020 підготував для представників цього знака Зодіаку масу приємних сюрпризів. Перш за все, з приходом останнього місяця весни почнеться новий етап у Козерогів, вони зустрінуть кохання всього свого життя, чи зуміють змусити партнера загорітися до них новою пристрастю.

Водолій

Зірки рекомендують Водоліям бути терплячішими та навчитися не квапити події. В іншому випадку, можна дуже гірко пошкодувати в майбутньому.

Риби

Будьте відкриті і щирі зі своїм обранцем. Це допоможе побудувати наповнені любов'ю та довірою відносини.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, яким загрожують збитки в травні 2020. Кому пора включати режим суворої економії?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ