Today.ua

Лілія Ребрик показала, як стильно носити трендове взуття цієї осені - короткі уггі

Бути в тренді насправді не так уже й складно. Достатньо стежити за Тижнями моди, зірками та модними інфлюенсерами. Наприклад, у 2022 році однією з найтрендовіших моделей взуття стали короткі уггі – не найпростіша деталь у гардеробі, яку досить складно комбінувати. Але Лілії Ребрик це вдалося. Як же найкраще носити цю модель восени?

Українська ведуча Лілія Ребрик вирішила вдягнути короткі уггі без задників із бежевими високими трикотажними шкарпетками в рубчик, блідо-блакитними завуженими джинсами зі стрілками та світлим светром із високим горлом.

Волосся артистка залишила розпущеним, а в макіяжі зробила акцент на природній красі.

Образ Лілія Ребрик завершила ще однією трендовою річчю – дублянкою-авіатором. І правильно зробила. Адже цей верхній одяг є універсальним, тому що комбінується абсолютно з усім – починаючи від спідниць та легенець, закінчуючи джогерами та джинсами. До того ж купуючи таку річ у свій гардероб, ми робимо вкладення на багато років уперед, адже ця модель не виходить із моди вже понад 100 років і є класикою.

Короткі уггі також відмінно виглядатимуть з широкими брюками та джинсами, легінсами, джогерами та високими шкарпетками. З верхнього одягу можна вибрати як дублянку-авіатор, так і шубку-Тедді, довге вовняне пальто, олімпійку, бомбер або худі. Все залежить від погоди та випадку.

Нагадаємо, донька Олександра Педана у в'язаному костюмі та жилетка показала найзатишніший образ цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ