Today.ua

Lifecell запустив найдешевший тарифний план в Україні: чотири безліміта за «копійки»

Громадяни України отримали унікальну можливість за невелику плату використовувати чотири безліміта. Який подарунок зробив Lifecell українцям?

Lifecell – один з найбільших операторів стільникового зв'язку на території України. Звичайно ж, в компанії прагнуть залучити якомога більше користувачів. А що може привернути людей, як не подарунки?

Експерти вже встигли охрестити новий бюджетний тарифний план від Lifecell «халявним». За 60 гривень в чотири тижні користувач отримає доступ до цілого ряду безлімітних послуг:

Перегляд відео на YouTube, MEGOGO, OLL.TV, DIVAN.TV, 1 1 video, Trinity, YouTV). За вищезазначену суму новий користувач зможе скільки завгодно переглядати відеоролики без обмеження обсягу інтернет-трафіку.

Соціальні мережі Facebook, Instagram, Twitter теж будуть в безлімітному доступі для власників нового тарифу.

Безлімітно можна користуватися мессенджерами: Viber, Skype, WhatsApp, Facebook Messenger, BiP і Telegram.

Дзвінки всередині мережі також будуть безлімітними. Можна базікати по телефону з близькими і друзями скільки завгодно довго без обмежень у часі.

Тариф «4 безліміта» буде працювати на смартфонах і роутерах. Підключитися можна в будь-якій точці України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що абоненти Lifecell можуть абсолютно безкоштовно дзвонити на будь-які номери в межах України. Як скористатися корисною послугою?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ