Today.ua

Ліниві відбивні: як приготувати соковите м'ясо за секретним рецептом

Ліниві відбивні готуються набагато швидше, ніж класичні. Не треба буде відбивати м'ясо, маринувати його та робити кляр. Спробуйте смачно приготувати вироби за спрощеним рецептом – мало хто здогадається, у чому секрет.

Спосіб приготування лінивих відбивних відрізняється від традиційного. Проте вони також із м'яса. Можна використовувати практично будь-яке – курятину, свинину, яловичину. Вам знадобляться такі інгредієнти:

Посоліть фарш, додайте терту або пропущену через м'ясорубку цибулину та одне яйце. Поперчіть масу та додайте будь-які спеції – мускатних горіх, коріандр, паприку. Добре перемішайте фарш до однорідності.

Сформуйте вироби довгастої форми. Збийте яйце. Запануйте ліниві відбивні у борошні, після чого пензликом змастіть яйцем і викладайте на сковорідку з розігрітим маслом.

Коли одна сторона підрум'яниться, змастіть поверхню відбивним яйцем і переверніть на інший бік. Обсмажуйте на невеликому вогні без кришки – щоб зайва рідина випаровувалась.

Можна покласти на кожну відбивну кружечки помідорів і посипати тертим сиром. Таким чином можна отримати "м'ясо по-французьки".

Близькі, яких ви вирішили почастувати такими відбивними, не відразу здогадаються, що вони зроблені із фаршу. Особливо такі вироби подобаються дітям та людям похилого віку, яким складно пережовувати тверду їжу.

Подавайте ліниві відбивні із зеленню та легким овочевим салатом. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати класичні відбивні, як у ресторані. Секрет соковитих, м'яких та смачних відбивних - у спеціальному маринаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ