Today.ua

Лавандовий манікюр - наймодніший дизайн нігтів на весну 2023

Навесні 2023 року в моді ніжні та яскраві кольори гель-лаків. Трендовим став лавандовий манікюр, який може бути як повсякденним, так і святковим.

Стилісти звернули увагу на вподобання дівчат та жінок. Багато хто обирає лавандовий манікюр – у відтінках бузкового. Вони підходять як для світлої, так і для засмаглої шкіри, виглядають ненав'язливо, ніжно та ефектно. Нейл-дизайн цієї гами кольорів візуально омолоджує руки.

Особливості лавандового манікюру

Лавандовий манікюр чудово виглядає як на коротких, так і довгих нігтях будь-якої форми. Його можна виконати у різноманітних варіаціях. Любительки френча часто вибирають "усмішку" на нігтях у відтінках фіолетового. Головне – вдалий колір нюдового покриття, який має поєднуватись із яскравим акцентом. При холодному відтінку лаванди основне покриття також не повинно бути кричущим.

Нейл-майстри охоче виконують квітковий дизайн. Важливо не переборщити з малюнками та наклейками. Достатньо виділити на загальному тлі 1-3 пальці, створивши цікавий акцент.

Колір лаванди можна використовувати тільки для малюнку на нігтях, а основним обрати молочний або бежевий.

Лавандовий манікюр виглядає виграшно лише за професійного виконання. Гель не повинен вилазити на кутикулу, то набагато помітніше, ніж у випадку з нюдовим покриттям. Похибки, які можна легко замаскувати під лаками світлих відтінків, максимально видно на нігтях яскравих кольорів.

Нагадаємо, що навесні 2023 року популярністю також користується так званий кришталевий манікюр. Його характерною особливістю є напівпрозоре покриття із відблиском срібла.

Любительки яскравого манікюру оцінять сміливіші варіанти, які стали актуальними у цьому сезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ