Today.ua

Курячий паштет з філе: швидкий рецепт смачної і корисної закуски

Приготуйте смачну намазку на бутерброди з курячого філе. Одного разу спробувавши цей простий рецепт, ви більше не будете купувати м'ясний паштет в магазині.

Паштет з курячого філе

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Цибулю і моркву слід очистити і промити. 1 цибулину і всю моркву складіть в каструлю. Нарізати на шматки не потрібно. Куряче філе промийте і відправте в ємність з овочами.

Влийте в каструлю з продуктами окріп, щоб він ледве покривав вміст. Варіть на невеликому вогні до готовності овочів, на це піде приблизно півгодини. Посоліть бульйон і приправте чорним перцем.

Що залишився лук наріжте дрібненько, обсмажте на вершковому маслі до легкої рум'яності.

У чашу блендера складіть нарізані шматочками варені овочі і куряче філе. Збийте до однорідної консистенції. Додайте обсмажену цибулю, сіль, улюблені приправи, кілька ложок бульйону і збийте до стану паштету.

Такий паштет можна використовувати як намазку на бутерброди, начинку для тарталеток або як окрему страву.

Приємного апетиту!

Дізнайтеся також і візьміть на замітку секрети приготування смачної, ніжної і соковитої печінки. Запевняємо вас, приготувавши за всіма правилами цей продукт, ви станете купувати його частіше!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ