Today.ua

Христина Асмус втратила сором: у Мережі обговорюють нове «голе» фото актриси

Популярна актриса, зірка серіалу «Інтерни» і скандального фільму «Текст» Христина Асмус опублікувала у своєму Instagram фото топлес. «Голий» знімок дружини Гаріка Харламова розбурхав фоловерів.

На своїй сторінці в Instagram Христина Асмус намагається бути ближче до шанувальників. Актриса часто публікує нові фотографії зі знімального майданчика, сімейні знімки і навіть фото «з перчинкою». Схоже, зірка популярного фільму «Текст», де вона постала в досить відвертому образі, вирішила не зраджувати своєму амплуа в стилі «ню».

На новому фото Христина Асмус відображена в одних джинсах і кепці. Правда, знімок зроблений зі спини, що трохи засмутило шанувальників. Коментарі до цієї публікації в Instagram актриси полилися рікою. Одні засудили дружину резидента Камеді Клаб, інші заявили, що у фільмі «Текст» вже ознайомилися з усіма її принадами, вона могла б і не прикриватися. Знайшлися і такі, хто просто в черговий раз зробив комплімент улюбленій актрисі.

«А навіщо ти прикрываешься, у фільмі всі все бачили?!», «Віддай Гаріку штани», «НЕ НУ КАПЕЦЬ ТИ КРАСУНЯ, Я Б ТЕБЕ НАВІТЬ ЗАМІЖ ВЗЯВ, Я ОСЬ МІЛЬЙОНЕР І МОЖУ ТОБІ ПАРУ ЯХТ КУПИТИ НА ІЗІ ТАК ШО КИДАЙ ГАРІКА І ГО ДО МЕНЕ», «Христина! Ну як так? Ви не залишаєте у своїх коментарях людям жодного варіанту! Всі! Пішла кинуся під ........... ковдру», «А потім в інтернеті пишуть" Асмус роздяглася, куди дивиться Гарік" і ти такий, відкриваєш думаючи що там що дійсно "заборонений" а там просто фотки з інстаграмма», «Кріс, провокуй ;) Ти прекрасна», «Слабак твій чоловік, якщо дозволяє стільки»... Загалом, Христина Асмус отримала можливість дізнатися, що про неї думають її численні шанувальники.

Нагадаємо, раніше у Мережі з'явилися провокаційні фото, а за ними і чутки про те, що Гарік Харламов зраджує Христині Асмус з ... чоловіком. Чим займався комік з Павлом Волею в ліжку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ