Крем-суп із кабачків: рецепт сезонної страви, яку можна їсти холодною

Страви з кабачків дуже корисні, адже цей овоч багатий калієм, вітамінами В1, В2, а в 100 г міститься близько 17% добової потреби у вітаміні С. Кабачок допомагає боротися з інфекціями і підтримує здоров'я. Пропонуємо вам спробувати сезонний крем-суп, який можна їсти холодним.

Крем-суп із кабачків: рецепт сезонної страви, яку можна їсти холодною - today.ua

Крем-суп з кабачків та шпинатом

Складові:

  • 1 кабачок
  • 2 картоплини
  • 1/2 цибулі
  • 150 г вершків
  • 15-20 листочків шпинату (якщо бебі-шпинат, то вдвічі більше)
  • Олія ГХІ (або вершкове/рослинне)
  • Спеції на смак (сіль, перець, хмелі-сунелі, майоран)

Спосіб приготування:

Крем-суп із кабачків: рецепт сезонної страви, яку можна їсти холодною

  1. Цибулю, кабачок та картоплю нарізаємо кубиками. Цибулю обсмажуємо на олії, додаємо кабачок та картоплю – заливаємо водою 1 до 1 і додаємо спеції. Варимо до готовності картоплі.
  2. Коли приготується картопля, зливаємо воду, залишивши трохи рідини на дні.
  3. Збиваємо в блендері шпинат із вершками та додаємо до овочів. Варимо ще 3-4 хвилини та перебиваємо весь вміст до однорідної маси.
  4. Подавати суп можна з грінками, кунжутом та насінням.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ROKSOLANA ▫️BLW▫️РЕЦЕПТІ (@roksolana.harasymiv)

Готово! Смачного!

Нагадаємо, названо три корисні інгредієнти, які зроблять борщ ароматнішим і солодшим.