Today.ua

“Краса назло“: Тіна Кароль похвалилася фігурою у різнокольоровій сукні з декольте та пір'ям

Тіна Кароль останнім часом помітно пострункішала. Вона похвалилася змінами у своїй зовнішності, примірявши ефектне жіночне вбрання. 37-річна співачка позувала у різнокольоровій сукні з декольте та пір'ям.

Виконавиця хіта "Вільна" – вміє привертати до себе увагу. Їй вдалося викликати ажіотаж новим провокаційним образом. Тіна Кароль постала у шикарному вбранні. Вона одягла сукню з трендовим принтом тай-дай. Українська зірка обрала модель з декольте, об'ємними рукавами, високим вирізом та пір'ям.

Поп-діва доповнила look чорними босоніжками на шнурівці та шпильці. Тіна відмовилася від своєї улюбленої зачіски з голлівудськими локонами. Вона випрямила біляве волосся і розпустила його по плечах.

Кароль зробила ніжний макіяж у нюдових відтінках. Її блакитні очі підкреслили чеорні стрілки, а губи – бежева помада. Завершальним штрихом став світлий манікюр.

Колишня учасниця музичного конкурсу "Євробачення – 2006" залишилася задоволеною своїм аутфітом. Вона заявила, що відносить себе до сильних та привабливих громадян країни.

"Краса на зло. Красиві, вільні та непокорені українці", - зазначила поп-діва на своїй сторінці в Instagram.

Шанувальники знаменитості захопилися чарівністю та харизмою, які допомогли їй стати однією з найяскравіших представниць вітчизняного шоу-бізнесу.

"Чудова", "Яка крута сукня і ви в ній", "Люблю, виходь за мене заміж", "Неможлива красуня", "Просто захоплення, я завжди вами милуюся", "Уособлення краси, справжня леді", - захоплено прокоментували фоловери.

Раніше у Мережі з'явилося рідкісне фото Тіни Кароль – співачка в декольтованому вбранні позувала стоячи на руках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ