“Червоний Валентин“: рецепт швидкого та смачного торта на День закоханих без випічки

Автор: Анастасия Березовская

День закоханих вже незабаром. Пропонуємо вам побалувати свою другу половинку смачним і простим у приготуванні червоним чізкейком без випічки. Страва виходить не тільки красивою, але і дуже смачною. З десертом упораються навіть недосвідчені кулінари.

“Червоний Валентин“: рецепт швидкого та смачного торта на День закоханих без випічки - today.ua

Червоний торт без випічки на День закоханих - рецепт

Інгредієнти:

  • 60 г вершкового масла
  • 150 г пісочного шоколадного печива
  • 10 г листового желатину
  • 120 г молока
  • 100 г цукру
  • 850 г мягкого сиру
  • 100 г сметани
  • 30 г какао-порошку
  • 1 стручок ванілі або ванільний цукор
  • 3 краплі червоного харчового барвника

“Червоний Валентин“: рецепт швидкого та смачного торта на День закоханих без випічки

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Печиво подрібнити в блендері або пакеті за допомогою ступки.
  2. На водяній бані розтопити масло і перемішати його з печивом.
  3. Форму застелити харчовою плівкою, висипати печиво з олією, розрівняти руками або склянкою. Поставити в холодильник, поки готуємо начинку.
  4. М'який сир змішати зі сметаною і перемішувати кілька хвилин, поки суміш не нагріється до кімнатної температури.
  5. Додати какао.
  6. Желатин залити холодною водою на 15 хвилин.
  7. Молоко змішати з цукром і ваніліном, довести до кипіння і залишити на 10 хвилин.
  8. Згодом у молоко налити желатин і перемішати.
  9. Сирну масу взбити блендером, поступово додати молоко з желатином та барвник.
  10. У форму з основою виливаємо сирну масу, відправляємо в холодильник як мінімум на дві години, а краще на ніч.
  11. Зверху можна прикрасити желейними сердечками, ягодами, печивом, горіхами або збитими вершками з полуницею.

Готово. Смачного!

Нагадаємо, названі чотири найкращі спеції, які можна додати до кави: покращать аромат та смак напою.