Today.ua

Красиво та зручно: названо найстильніше осіннє взуття на підборах 2022 року

Восени виглядати стильно набагато складніше, ніж улітку. Але немає нічого неможливого. Стилісти розповіли, яке взуття на підборах вибрати на осінь, щоб мати гарний вигляд, але при цьому було зручно, і можна було б проходити в ньому весь день.

Взуття на підборах це завжди красиво та жіночно, але хочеться, щоб це було ще й зручно. І це реально.

Найзручніше осіннє взуття на підборах 2022 року

Взуття на високій платформі та підборах знову повернулося в моду. Тренд 00-х уже приміряли на себе всі шановні інфлюенсери та зірки. Дівчата, яким набридли чоботи на шпильках, можуть спробувати цей варіант.

Ботильйони на блочному каблучці – дуже комфортна та стильна модель. Вибирати можна як базову модель в чорному, бежевому або білому кольорі, або віддати перевагу цікавим та яскравим принтам. Найкраще носити ботильйони з джинсами або довгими спідницями, щоб одяг накривав взуття.

Взуття на підборах чарочці також чудовий вибір на осінь. Така модель виглядає дуже жіночною, попри те, що висота каблука зазвичай не перевищує 5 см.

Масивні лофери на високій платформі, тракторній підошві або підборах до 5 см – чудовий варіант на кожен день. У такому взутті ви будете не тільки стильним, але й зможете пробігати на них весь день, не відчувши втоми в ногах.

Ну і, звичайно ж, козаки. Взуття у стилі вестерн зараз на піку популярності. У класичній моделі каблучок зовсім невисокий і трохи скошений. Найкраще вибирати моделі заввишки до коліна.

Нагадаємо, стилісти назвали чотири найстильніші моделі осінніх штанів на зміну джинсам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ