Today.ua

Красива та елегантна: Ольга Фреймут показала, як стильно носити наймодніший жакет 2022 року

Ольга Фреймут останнім часом дуже рідко робить нові публікації, але, звісно, вона не могла проігнорувати таке свято як День Незалежності України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка шоу "Ревізор" опублікувала нове фото, а також присвятила зворушливе послання українцям та рідній країні.

"Сильним дається складна доля. Ми - нескорена, нероздільна, єдина і велична нація. Ми дивуємо і надихаємо. У нас, в українців, щасливе майбутнє. В росіі - ганебне минуле. Україно, з Днем незалежності. Ти - благословенна. Свята... Я без тебе втрачаю себе. Але перемога вже поруч. Слава Україні! Героям слава!" – зазначила у публікації Ольга Сумська.

У кадрі українська ведуча постала у наймоднішому жакеті 2022 року – з вельвету. Піджак із підплічниками чудово сів на струнку фігуру зірки. Такий складний у стилізації предмет одягу Ольга Фреймут доповнила елегантною шовковою хусткою. Завершити такий образ можна трендовими джинсами та лоферами з білими шкарпетками, або спідницею для білизни з балетками, або шортами-бермудами з кедами або масивними сандалями. Шанувальники приєдналися до привітань, зазначаючи, що найбільше у світі мріють про якнайшвидшу перемогу. Відомо, що Ольга Фреймут зі своєю родиною перебуває у Лондоні. Невідомо, чи зміг разом із ведучою виїхати її чоловік – 45-річний Володимир Локотко, гендиректор "Нового каналу". Однак якщо чоловік усиновив старшу доньку артистки, то він, як багатодітний батько, цілком міг виїхати з країни.

Нагадаємо, Ольга Фреймут показала, як відсвяткувала день народження батька – під акордеон та українські пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ