Today.ua

Шкіряний плащ та спідниця: 53-річна Дженніфер Лопес похвалилася зухвалим рокерським вбранням

Дженніфер Лопес – одна з найефектніших зірок американського та світового шоу-бізнесу, що широко обговорюються. Вона не лише успішна актриса та співачка, а ще й модель і бізнес-вумен.

Днями в особистому обліковому записі в Інстаграм виконавиця поділилася серією фотографій, зроблених у рамках нової рекламної кампанії бренду Coach. Відомо, що Дженніфер Лопес є обличчям марки з 2019 року.

Перед шанувальниками вона похвалилася зухвалим та ефектним вбранням.

53-річна виконавиця примірила коротку шкіряну спідницю спереду на заклепках, залишивши нижню відкритою. Вона одягла чорну рокерську футболку, а на плечі накинула стильний шкіряний плащ довжиною до середини гомілки. Її образ завершили стильні босоніжки із пряжками у стилі 90-х.

Стиліст уклав волосся Дженніфер Лопес у красиву зачіску з природними локонами, а також завдав яскравого макіяжу з акцентом на очах. Вона продемонструвала на камеру кілька сумочок: маленький червоний клатч та велику синю сумку-шопер.

"Наша улюблена ікона", "Красуня", "Королева", "Коли я думаю про Coach, я завжди думаю про Джей Ло", - пишуть шанувальники.

Також зірка приміряла більш неординарний образ, одягнувши під коричневий спортивний костюм із жовтими смужками, жовті замшеві туфлі на шпильці. Також вона на плечі накинула тренч. Виглядає Дженніфер Лопес дуже стильно, а вбрання її підходить саме на сьогоднішню погоду.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у блискучому білому костюмі та туфлях на платформі: продемонструвала стильний діловий образ у Лос-Анджелесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ