Today.ua

“Шкіряний“ манікюр: названо наймодніші відтінки нігтів на осінь 2022

Стилісти звернули увагу жінок на трендовий "шкіряний" манікюр. На піку популярності восени 2022 року особлива текстура нігтів, яка імітує лаковану шкіру. Названо наймодніші відтінки гель-лаку.

Бьюті-експерти відзначили моду на темні, короткі та глянцеві нігті. Вони стали своєрідною відповіддю на популярність довгих нігтів із яскравими покриттями. Знаменитості демонстрували їх в останні роки, створюючи виразний дизайн.

Американський нейл-майстер Брітні Бойс наголосила, що тенденції змінюються – і дуже довгі нігті змінюються дуже короткими. Популярність нарощених нігтів не зникла, але зараз все більше модниць віддає перевагу мінімалізму.

"Екстремальний максималізм з сліпучим 3D-дизайном нігтів нікуди не подівся, маятник гойдається у бік більш простих образів нігтів, які, як і раніше, справляють враження", - пояснила Бойс.

Майстер манікюру назвала "шкіряний" манікюр яскравим, зухвалим і рок-н-рольним.

"Темні короткі нігті для осені дуже очікувані та консервативні, але коли ви додаєте їм фініш лакованої шкіри, це надає панківського та сексуального відтінку. Це спонукає людей ставитись до вас серйозно і не жартувати з вами", – цитує Брітні видання Byrdie.

Такий манікюр сподобається дівчатам і тому, що його легко відтворити у домашніх умовах. Потрібно підпиляти нігті до потрібної довжини, надавши їм бажаної форми. Потім слід нанести темний гель лак - чорний, синій, червоний, коричневий чи фіолетовий - і покрити зверху блискучим топом.

Боус порадила вибирати ультрапігментовані та кремові кольори. Вона наголосила, що треба уникати мерехтливих та прозорих гель-лаків. Головна фішка – відсутність шиммера, тому що нігті мають сяяти, а не переливатися.

Нагадаємо, раніше американська співачка Селена Гомес показала трендовий осінній манікюр на довгі нігті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ