Today.ua

Ковбой з вусами: до мережі потрапили рідкісні фото молодшого сина Арнольда Шварценеггера

Молодший син Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер завжди цурався медійності. Цілком можливо, що це пов'язано з хейтом. Крістофера постійно критикували в Мережі за зайву вагу, і порівнювали зі старшим красенем-братом, а потім і позашлюбною дитиною "залізного Арні", який виріс в його точну копію. Публіка дивувалася, як у таких гарних та знаменитих батьків вийшов такий син.

Однак із віком хлопець дуже змінився. Він перестав заїдати стрес і зайнявся спортом, а все тому, що прийняв правильну позицію – відгородитися від ЗМІ, інтернету та світського життя. Зараз на його обліковий запис в Інстаграм підписано трохи більше тисячі фоловерів, і всіх він знає особисто. У шапці профілю можна побачити: "Навіть не намагайся на мене підписатися, якщо я тебе не знаю".

Молодший із дітей, народжених у шлюбі Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер, веде звичайне життя, не надаючи значення своєму походженню. Він цурається медійності і не має інтересу до можливостей, які перед ним відкриті завдяки прізвищу.

Зрідка нові фото Крістофера Шварценеггера потрапляють до мережі завдяки папараці або його родичам. Так, наприклад, днями молодик відсвяткував свій 25-й день народження. І його із цією подією привітала сестра.

Кетрін Шварценеггер опублікувала серію архівних та сучасних фотографій, які підписала:

"З днем народження, мою справжню радість, молодшого братика! Я люблю тебе дуже сильно! Перше фото зроблено, коли я відвела Крістофера до школи у 4 клас, щоб показати та розповісти про нього. Моя одержимість їм тільки посилюється".

Останні кілька років молодший син Арнольда Шварценеггера змінився до невпізнанності. Він схуд, підкачався і перетворився на справжнього красеня.

Нагадаємо, Сара Джесіка Паркер зробила рідкісний вихід у світ зі своїми 13-річними доньками-двійнятами - на маму не схожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ