Today.ua

Котлети де-воляй: що використовують француженки замість фаршу для неповторного смаку

Котлети готують не лише в Україні, а й у всьому світі, і кожен має власний рецепт. Наприклад, француженки не використовують фарш. Пропонуємо вам спробувати приготувати котлети де-воляй з курячим філе.

Котлети без фаршу по-французьки - рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та гриби нарізати і обсмажити на сковороді з олією до золотистої скоринки.
  2. Додати вершки і вершкове масло і томити до утворення соусу. Потім пересипати в ємність, дати охолонути і прибрати в холодильник до застигання.
  3. Куряче філе відбити в тонкий пласт, посолити, поперчити. Всередину покласти застиглий соус і загорнути.
  4. Розбити яйця у ємності. В іншу висипати панірувальні сухарі.
  5. Вмочити філе спочатку в яйці, а потім у пануванні. Обсмажити з усіх боків на розпеченій сковороді до рум'яної скоринки.
  6. Або биточки можна трохи обсмажити на сковороді, а потім перекласти у форму і запекти в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, шеф-кухарі поділилися рецептом ідеального тіста для пельменів: не липне до рук і не розварюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ