Today.ua

Костюм-піжама і дві коси: Сальма Хаєк показала головні тренди 2023 року

Сальма Хаєк вийшла в світ в одному з найстильніших образів на весну-літо 2023 року. Зірка показала трендовий костюм та стильну зачіску, яка молодить.

Сальма Хаєк показала найкрасивіший образ на весну-літо 2023

Мексиканська актриса Сальма Хаєк відвідала одну із закритих зіркових вечірок, про яку навіть не писали у ЗМІ. Вона відбулася напередодні премії нагородження "Оскар". Для появи зірка обрала вбрання, в якому нагадала Кайлі Міноуг з кліпу Can't Get You Out Of My Head.

"Такою була минула ніч", - підписала публікацію Сальма Хаєк.

У кадрі успішна актриса і дружина французького мільярдера постала в білизняному костюмі, що більше нагадує піжаму. Її вибір упав на білі широкі штани та жакет-халат з поясом та капюшоном. Вбрання чудово сіло на стрункій фігурі зірки, підкресливши її апетитні форми та приховавши проблемні ділянки фігури (якщо такі є).

Сальма Хаєк показала зачіску, яка молодить

Свій образ американська зірка вирішила завершити двома довгими кісками з двох боків. Для цього їй довелося використовувати накладні локони, тому що її довжина була недостатня.

У макіяжі 56-річна Сальма Хаєк брови зробила максимально природними, наростила вії, а губи підкреслила червоною помадою.

Варто зазначити, що в такому вигляді актриса виглядає набагато молодшою за свій вік.

Нагадаємо, Сальма Хаєк і дружина Джейсона Стейтема вийшли в світ у однакових сукнях - битва фігур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ