Today.ua

Гаманець стане товщим: названі 4 знаки Зодіаку, яким у жовтні пощастить із грошима

Фінансові проблеми зараз, напевно, у багатьох - люди втратили домівки, роботу і живуть на допомогу. Інші роблять все можливе, щоб змінити своє становище і навіть беруться за роботу, на яку ніколи не пішли б. Астрологи раді потішити чотири знаки Зодіаку, зазначаючи, що у жовтні їхні справи обов'язково налагодяться.

Знаки Зодіаку, яким у жовтні пощастить із грошима

Близнюки

Астрологи радять Близнюкам не боятися нового – якщо ви ще думаєте над тим, щоб відкрити свій бізнес, запустити проект чи щось таке – то дерзайте, адже він обов'язково вигорить. Не варто представникам цього знаку відмовлятися від несподіваних пропозицій та погоджуватися допомогти тому чи іншому колезі – це обов'язково принесе користь.

Діва

Представникам цього знака Зодіаку, які займаються інвестиціями та вкладеннями, пощастить. Їхні ставки вигорять, а гроші астрологи рекомендують вкладати далі – найкраще в нерухомість чи антикваріат.

Терези

Астрологи обіцяють значний прибуток Терезам, які працюють у сфері розваг чи творчості. Іншим представникам цього знаку Зодіаку експерти з зірок рекомендують вийти із зони комфорту та спробувати щось нове.

Козеріг

У жовтні представники цього знаку Зодіаку відчують приплив енергії, у них відкриється друге дихання – справи вирішуватимуться, проекти здаватимуться, проблеми та конфлікти на роботі згладжуватимуться, а начальство за це захоче їм віддячити.

Нагадаємо, названо чотирьох чоловіків за знаком Зодіаку, які ніколи не зраджують своїм дружинам - найвідданіші та сімейніші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ