Today.ua

Коронавірус дістався до королівської сім'ї: у Великобританії захворів принц Чарльз

71-річний принц Уельський, колишній чоловік Принцеси Діани, пройшов тест на коронавірус. Аналізи показали позитивний результат. Як лікарі оцінюють стан здоров'я принца Чарльза?

Принц Чарльз - батько принців Вільяма і Гаррі заразився коронавірусом COVID-19. Син Королеви Великобританії вирішив не чекати розвитку хвороби і появи симптомів. 71-річний герцог Корнуолльский пройшов у профілактичних цілях тест на коронавірус і не даремно. Медики виявили у крові принца Чарльза наявність небезпечного мікроорганізму.

Як повідомили в прес-службі Королівського палацу, принц Уельський відчуває себе добре, зафіксовані лише слабкі симптоми хвороби. Лікарі не стали госпіталізувати Його Високість, зараз він отримує все необхідне лікування в самоізоляції на території свого маєтку в Шотландії. Поруч з чоловіком знаходиться 72-річна герцогиня Корнуолльська.

Дружина принца Чарльза також пройшла тест на коронавірус, але результат аналізу виявився негативним.

Хто заразив сина Єлизавети II смертельним вірусом не відомо, оскільки він останнім часом активно виконував свої королівські обов'язки і зустрічався з багатьма людьми.

Зі своєю матір'ю – Королевою Великобританії принц Чарльз бачився востаннє 9 березня. Монарх Сполученого королівства відчуває себе добре, розповіли в Букінгемському палаці.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Єлизавета II терміново змінила місце проживання. Перший випадок коронавіруса виявлено в Букінгемському палаці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ