Today.ua

Королівський сніданок: швидкий та смачний рецепт яєчного рулету з шинкою

Всі страви із яєць набули популярності, тому що вони ситні та смачні, а головне – швидко готуються. Пропонуємо урізноманітнити меню яєчним рулетом з шинкою. З огляду на нинішні ціни на яйця в Україні такий сніданок цілком можна назвати королівським.

Яєчний рулет з шинкою - ідеальна страва, коли в холодильнику мінімум продуктів і готувати довго не хочеться. Для цього рецепту можна використовувати практично будь-яке м'ясо – курку, сосиски чи напівкопчену ковбасу.

Вам знадобляться:

Насамперед потрібно збити яйця з молоком, посолити і поперчити суміш. Також можна додати улюблені спеції.

Промийте і наріжте зелень дрібно, додайте її в яєчно-молочну суміш. Добре перемішайте для однорідності.

Бажано використовувати сковороду з великим діаметром та антипригарним покриттям. Розігрійте олію (краще використовувати оливкову) і вилийте заготовку. Коли низ майбутнього рулету яєчного підрум'яниться, його потрібно перевернути на іншу сторону і готувати під кришкою ще три хвилини.

Перекладіть яєчний млинець на плоску тарілку і викладіть сир, натертий на крупній тертці. Шинку наріжте кубиком або тонкими смужками, після чого згорніть млинець рулетом. Його потрібно нарізати на шматочки довільної ширини. Цікаво виглядає косий зріз.

В якості начинки можна використовувати оливки, помідори, болгарський перець, вершковий сир або інші намазки, а також улюблені соуси. Смачного!

Нагадаємо, що незабаром яйця в Україні подешевшають – і всі, хто не можуть жити без омлетів, зітхнуть з полегшенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ